Levering

Levering

We verzenden naar alle bestellingen van de wereld. Koop en geniet gewoon van onze kwaliteitsservice, wij leveren deze direct aan uw deur. Voor de meeste bestellingen verzenden we door gratis verzending. Als u een dringende bestelling nodig hebt, neemt u contact op met onze klantenservice.

1. Ontvang uw bestellingsverzoek
Na het verwerken van uw betaling en het ontvangen van uw bestellingsverzoek, zullen wij de bestelling per e-mail bevestigen. Dan zullen we de items volgens uw bestelling voorbereiden.

2. Verwerkingstijd
In deze sectie vragen we ongeveer 1-2 werkdagen voor kwaliteitscontrole en zorgen voor een goede verzending. Nadat het pakket is verzonden, sturen we u een e-mail met verzendinformatie.
Opmerking: bij orders met meerdere projecten zal de verwerkingstijd gebaseerd zijn op het project met de langste verwerkingstijd.

3. levertijd
De werkelijke levertijd naar het land van bestemming hangt af van de verzendwijze in uw bestelling.

A: Gratis verzending: 7 - 15 werkdagen, gratis verzending voor alle landen en regio's.

B: standaard transport: 6 - 12 werkdagen, de vracht moet worden bepaald volgens de details van de bestelling, neem dan contact op met onze klantenservice voor meer informatie.

C: Versneld transport: 5 - 10 werkdagen, de vracht moet worden bepaald volgens de details van de bestelling, neem contact op met onze klantenservice voor meer informatie.

Opmerking: feestdagen, landen van bestemming en koeriersbedrijven worden ook beïnvloed door transittijden.

4. Geleverd
Totale levertijd = verwerkingstijd + transporttijd

Volgens feedback kunnen de meeste pakketten snel en veilig worden afgeleverd.

Volg uw pakket

Zodra uw bestelling is bevestigd, zal onze verzendafdeling de bestelling verwerken. Zodra het pakket is verzonden, ontvangt u een e-mailmelding met het trackingnummer. Houd er rekening mee dat de hierboven geschatte tijd van toepassing is op de bestelling eenmaal verzonden, niet nadat de bestelling is geplaatst. Als u meer informatie wilt over de status van uw verpakking, neem dan gerust contact met ons op.